Kokkolan Tiikerit D-pojat, kausi 2020-2021
17.8.2020 10:27 Uutiset / D-pojat

Kokkolan Tiikerit D-pojat kausi 2020-2021

Kokkolan Tiikereiden D-juniorit, pojat (2008 ja 2009 syntyneet) kausi 2020-2021 kausi-info alla.

Osallistumme kaudella myös lentopalloliiton Länsi-Suomen jaoston järjestämään kilpailusarjaan.

Vuorot on keskiviikkoisin 16:30- 18:00, perjantaisin klo 16:30-18:00 ja sunnuntaisin 14:00-15:30 Isokylän Koululla. Ensimmäinen vuoro 26.8. Käynti pääoven vieressä olevasta sivuovesta.

Valmentajiin voi olla yhteyksissä jos on kysyttävää:

Päävalmentaja: Ville Emmes, 0408650943, ville.emmes@gmail.com

HUOM! Vuorolle ei saa tulla sairaana ja kädet tulee pestä ennen, jälkeen ja harjotteiden välissä.

Toimintasuunnitelma:

Lentopallokausi 2020-2021 alkaa huomenna keskiviikona 26.08.2020. Tiikereiden nettisivuilta ja Jopox kalenterista löytyy harjoitusajat.

Kausimaksusta infotaan ja laskutetaan syyskuussa, kun Junnutiikerit RY on saanut ne määritettyä. Varuste, lisenssi, Powercup ja muut turnauskulut maksetaan erikseen. Joukkueenjohto infoaa tarvittavista maksuista aina erikseen.

Jokaisella pelaajalla tulee olla tapaturmavakuutus joka korvaa myös lisenssin alaisen toiminnan (tämän voi tarkistaa vakuutusyhtiöltä). Vakuutuksen voi hankkia myös https://info.suomisport.fi/ kautta lisenssiä ostettaessa.

Jos lapsi osallistuu turnaustoimintaan, kuten toive on, niin vanhemman tulee ostaa Lentopalloliiton lisenssi oman ikäluokan peleihin. Tämän saa tehtyä myös https://info.suomisport.fi/ sivujen kautta. Joukkueenjohto tarkistaa aina, että turnauksiin lähtevillä on tarvittavat lisenssit.

D-juniorikaudella on tavoite osallistua Länsi-Suomen lentopalloliiton sarjatoimintaan, syksyllä 3vs3 sarjaan ja mahdollisesti keväällä 6vs6 sarjaan. Joukkueenjohto tiedottaa tästä tarkemmin kauden aikana. D-junioreilla painopisteet harjoituksissa on treenata liikuntaa, fysiikkaa, lentopalloharjoitteita ja pelejä monipuolisesti niin, että lapsilla on hauskaa ja samalla kehittyvät fyysiset ja henkiset valmiudet lentopallossa, urheilussa ja joukkueurheilussa. Kilpaurheileminen alkaa olla yhä enemmän läsnä ja vaatimustaso kasvaa, joten alamme myös vaatia lapsilta enemmän ja pelkkä mukanaolo ei enää riitä, vaan lapsilta odotetaan myös keskittymistä ja korkeaa motivaatiota harjotteiden tekemiseen.

Toiminnassa keskitymme myös siihen, että lapsia kohdellaan tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti, eikä ketään jätetä ulkopuolelle. Kiusaamista ei sallita. Turnauksissa kierrätetään pelaajia. Tasoryhmät ovat kuitenkin välttämättömiä lentopallossa, kun mukana on aloittelijoita, eri tahtiin kehittyviä ja enemmän pelanneita – tällä pyritään takaamaan mielekkäät harjoitukset kaikille.

Tulevalla kaudella kiinnitetään erityishuomiota hygieniaan koronatilanteen vuoksi. Seuraamme ja noudatamme myös valtion ja Lentopalloliiton ohjeistuksia asian suhteen. Muistutuksena, että jokainen pelaaja, toimihenkilö ja valmentaja osallistuvat harjoitteluun omalla vastuullaan ja tämä on tuotava esille pelaajien lisäksi myös pelaajien huoltajille ennen mahdollisen pienryhmäharjoittelun aloittamista. Muutamia nostoja alla:

  • Kiinnitetään ja painotetaan huomiota käsihygieniaan. Kädet tulee pestä ennen ja jälkeen harjoitusten (mielellään myös harjotteiden välissä).
  • Käsiläpsyt vaihdetaan kyynärvarsivastaaviksi.
  • Jokaisella tulee olla juomapullo, ei juoda suoraan hanasta.
  • Pukuhuoneet on jaettu eri ikäryhmien kesken.
  • Harjoitteissa vältetään kontakteja jos mahdollista.

Tarkemmin tietoja: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/koronalinjaukset.html


   
Lisää uutisia
D-pojat
«  Huhtikuu   »
Kategoriat