C-pojat takaisin SM-sarjaan
16.11.2020 16:39 Uutiset / C-pojat

Kotiturnauksessa puhdasta jälkeä, kolme peliä kolme 2-0 voittoa ja nousu takaisin C-pooliin

Joukkue putosi SM-sarjasta Pieksämäellä 24.10. Siellä kovan taistelun tuloksena yksi otteluvoitto ja kaksi tappiota, lohkon kolmas sija. C-poolista kaksi viimeistä tippuu D-pooliin, joten nyt pelattiin nyt kotiturnaus lauantaina 14.11 aluesarjassa (Pohjoinen-Alue).

Kokkolassa vastaan astuivat Alahärmän Kisa, Kristiinan Vesa ja Puijo Wolley. Tiikerit eivät antaneet armoa, vaan voittivat kaikki pelit puhtaasti 2-0. Seuraava turnaus tullaan luultavimmin pelaamaan 5.12 Liperissä. Tämä varmistuu viikon aikana. Liperissä vastaan tulevat JyLe, Livo ja OsVa. Eli jälleen SM-sarjassa ja vastustajat tulevat ympäri Suomea.

Kokkolan turnaus kuvattiin Gamesaver palveluun ja tallenteet ovat sieltä nähtävissä. Gamesaver palvelu on maksullinen, kuukausimaksu 4,90. Palveluun pääsee nettiselaimella m.gamesaver.net. Kännykään tai tablettiin pitää ladata Gamesaver sovellus ja sen kautta pääsee myös ostamaan katseluoikeutta ja katsomaan pelit. Nyt korona-aikana peleihin ei ole yleisöllä pääsyä. Pelien kuvaaminen palveluun on sääntöjen mukaan pakollista SM-sarjan otteluissa, joten seuraavat pelit tulevat näkyviin. Toivotaan, että muutkin seurat kuvaavat alempien poolien turnaukset.   
Lisää uutisia
C-pojat
«  Huhtikuu   »
Kategoriat