Kokkolan Tiikerit E-juniorit, kausi 2020-2021
17.8.2020 10:17 Uutiset / E-juniorit

Kokkolan Tiikerit E-juniorit kausi 2020-2021

Kokkolan Tiikereiden E-juniori (2010 ja 2011 syntyneet) kausi 2020-2021 kausi-info alla. Vuorot on sekä pojille ja tytöille. Aloituskynnystä ei ole, kaikki innokkaat ja kokeilunhaluiset mukaan! Osallistumme kaudella myös lentopalloliiton Länsi-Suomen jaoston järjestämään kilpailusarjaan.

Vuorot on keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16:30-18:00 Isokylän Koululla. Ensimmäinen vuoro 26.8. Käynti pääoven vieressä olevasta sivuovesta.

Valmentajiin voi olla yhteyksissä jos on kysyttävää:

HUOM! Vuorolle ei saa tulla sairaana ja kädet tulee pestä ennen, jälkeen ja harjotteiden välissä.

Päävalmentaja: Jani Taipalharju, 0504445248, jtaipalharju@gmail.com

Toimintasuunnitelma:

Lentopallokausi 2020-2021 alkaa keskiviikona 26.08.2020. Tiikereiden nettisivuilta ja Jopox-kalenterista löytyy harjoitusajat.

Kausimaksusta infotaan ja laskutetaan syyskuussa, kun Junnutiikerit Ry on saanut ne määritettyä. Varuste, lisenssi, Powercup ja muut turnauskulut maksetaan erikseen. Joukkueenjohto infoaa tarvittavista maksuista aina erikseen.

Jokaisella pelaajalla tulee olla tapaturmavakuutus, joka korvaa myös lisenssin alaisen toiminnan (tämän voi tarkistaa vakuutusyhtiöltä). Vakuutuksen voi hankkia myös https://info.suomisport.fi/ kautta lisenssiä ostettaessa.

Jos lapsi osallistuu turnaustoimintaan, kuten toive on, niin vanhemman tulee ostaa Lentopalloliiton lisenssi oman ikäluokan peleihin. Tämän saa tehtyä myös https://info.suomisport.fi/ sivujen kautta. Joukkueenjohto tarkistaa aina, että turnauksiin lähtevillä on tarvittavat lisenssit.

E-juniorikaudella on tavoite osallistua Länsi-Suomen lentopalloliiton sarjatoimintaan. Joukkueenjohto tiedottaa tästä tarkemmin kauden aikana. E-junioreilla painopisteet harjoituksissa on harrastaa ja treenata liikuntaa, lentopalloharjoitteita, pelejä ja leikkejä monipuolisesti niin, että lapsilla on hauskaa ja samalla kehittyvät fyysiset ja henkiset valmiudet lentopallossa, urheilussa ja joukkueurheilussa.

Toiminnassa keskitymme myös siihen, että lapsia kohdellaan tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti, eikä ketään jätetä ulkopuolelle. Kiusaamista ei sallita. Turnauksissa kierrätetään pelaajia. Tasoryhmät ovat kuitenkin välttämättömiä lentopallossa, kun mukana on aloittelijoita, eri tahtiin kehittyviä ja enemmän pelanneita – tällä pyritään takaamaan mielekkäät harjoitukset kaikille.

Tulevalla kaudella kiinnitetään erityishuomiota hygieniaan koronatilanteen vuoksi. Seuraamme ja noudatamme myös valtion ja Lentopalloliiton ohjeistuksia asian suhteen. Muistutuksena, että jokainen pelaaja, toimihenkilö ja valmentaja osallistuvat harjoitteluun omalla vastuullaan ja tämä on tuotava esille pelaajien lisäksi myös pelaajien huoltajille ennen mahdollisen pienryhmäharjoittelun aloittamista. Muutamia nostoja alla:

  • Kiinnitetään ja painotetaan huomiota käsihygieniaan. Kädet tulee pestä ennen ja jälkeen harjoitusten (mielellään myös harjotteiden välissä).
  • Käsiläpsyt vaihdetaan kyynärvarsivastaaviksi.
  • Jokaisella tulee olla juomapullo, ei juoda suoraan hanasta.
  • Pukuhuoneet on jaettu eri ikäryhmien kesken.
  • Harjoitteissa vältetään turhia kontakteja, jos mahdollista.

Tarkemmin tietoja: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/koronalinjaukset.html   
Lisää uutisia
E-juniorit
«  Huhtikuu   »
Kategoriat