Yhteisöllisyys näkyy ja tuntuu Tiikereissä
24.3.2020 17:00 Uutiset / Pääsivusto

Yhteisöllisyys näkyy ja tuntuu Tiikereissä

Yhteisöllisyys näkyy ja tuntuu Tiikereissä

Puheenjohtajan palsta Tiikereiden kausijulkaisusta 2019-2020

Tulin Tiikereiden johtokuntatyöhön mukaan kesällä 2018. Olin toki seurannut Tiikereiden matkaa mestaruusliigassa, mutta enpä osannut aavistaakaan mitä kaikkea seurassa tapahtuu niin sanotusti ”kulissien takana”. Sarjakauden alkaessa minulle avautui kokonaan toinen maailma. Näin ensimmäistä kertaa miten kymmenet ja taas kymmenet vapaaehtoiset ihmiset olivat rakentamassa korkeimman sarjatason ottelutapahtumaa.

Olin hämmästynyt miten paljon eri työvaiheita yksittäisen ottelutapahtuman rakentamiseen kuuluu ja hämmästynyt myös siitä miten suurella innolla ja tarmolla ihmiset olivat mukana toteuttamassa yhteistä projektia. Muutaman tunnin ottelu onkin kokonaisuudessaan päivän-kahden projekti valmisteluineen ja purkamisineen. Henkilötyötunteina laskettuna vieläkin useamman päivän työpanos. Tämä ei katsomoihin juuri näy, ja niin sen pitääkin olla. Ottelulipun lunastaneilla on lupa nauttia täysin rinnoin muutaman tunnin lentopalloelämyksestä.

Halusin itsekin johtokunnan pöydästä mukaan kantamaan oman korteni kekoon, ja tekemistähän vapaaehtoisille kyllä löytyy. Osallistumalla myös itse talkootyöhön pääsee nopeasti sisälle Tiikereiden tärkeimpään voimavaraan. Yhteisöllisyyteen. Tiikeriperheen yhteishenki on sellainen, joka kaappaa mukaansa ensimmäisestä hetkestä lähtien. Tapahtumiin on mukava tulla kerta toisensa jälkeen ja innokkaat ihmiset yhteisen lentopalloasian äärellä tuo arkeen mukavaa piristystä. Mielestäni hienointa Tiikereissä on se, että toimintaan on jokainen tervetullut mukaan taustasta ja asemasta riippumatta. Näin itse koen, ja uskon että näin moni muukin ajattelee.

Haasteitakin toki löytyy, sillä tekevien käsien määrä on vähentynyt viimeisten vuosien varrella. Samoille ihmisille seuran sisällä saattaa kasaantua muutama talkoovuoro liikaa, tai tekemistä on illassa enemmän kuin ehtii tehdä. Tähän tarvitsemme muutoksen tulevien vuosien varrella. Mutta uskon, että juuri tämä yhteisöllisyys mitä Tiikeriperhe tarjoaa toimijoilleen, tulee ratkaisemaan myös tämän haasteen.

Kutsunkin sinut, tämän palstan lukija, mukaan kokeilemaan millaista on toimia osana tiikeriperhettä. Kokeilun ainut riski on se, että löydät uuden mukavan harrastuksen. Harrastuksen, jossa pääset toteuttamaan erikoisosaamistasi esimerkiksi somen, markkinoinnin, tapahtumatuottamisen tai kahviotoiminnan parissa ja saat kokea miltä tuntuu kuulua yhteisölliseen perheeseen nimeltä Kokkolan Tiikerit.

Yhteisöllisyys todellakin on Tiikereiden tärkein voimavara ja syy sille miksi Tiikereiden tarinaa on kirjoitettu jo kuudella eri vuosikymmenellä. Tervetuloa mukaan. #Tiikeriperhe #Kokkola400 #Tiikerit

Ylläolevan lehdessä julkaistun kirjoituksen lisäksi muistutan Tiikereiden käynnissä olevasta varainhankintakampanjasta. Kausi päättyi kesken koronavirusepidemian vuoksi, ja voit auttaa peruuntuneista peleistä aiheutuneissa tulonmenetyksissä ostamalla tukilipun tai kausikortin tulevalle kaudelle. Voitetaan tämäkin taisto - yhdessä.

Osta tukilippu tai kausikortti tästä!

Sami Hänninen

Puheenjohtaja

Lentopalloseura Kokkolan Tiikerit ry


   
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
Kategoriat