Sihvonen Tiikereihin
14.8.2020 11:25 Uutiset / Pääsivusto

Ville Sihvonen

Libero Ville Sihvonen ja Kokkolan Tiikerit ovat tehneet 1-vuotisen sopimuksen. Sihvonen ei edelliskaudella pelannut, mutta edusti sitä ennen Raision Loimua yhteensä 80 liigaottelussa.

Sihvonen on myös pelannut kolme playoff-ottelua.

Sihvosella, syntynyt 6.9.1998, pituutta on 184 cm.

Ensimmäisen liigaottelun hän pelasi 15 lokakuuta 2016 ja silloin Loimu kohtasi Rantaperkiön Iskun vieraissa.

Ville Sihvosen kausi 2019-20 meni kokonaan ohi ja syynä oli välilevyn pullistuma. Hän on iloinen siitä, että sai paikan Kokkolan Tiikereissä.

-Omassa päässä liikkui, miten jatkuu, missä jatkuu vai jatkuuko ollenkaan. Oli täysin auki jatkuuko urheileminen, Sihvonen kertoo.

Sihvonen soitti Mikko Keskisipilälle, joka tarjosi mahdollisuuden tulla Kokkolaan.

-Moni tuttu kannusti minua jatkamaan, laittamaan itseni kuntoon, koska olen vielä nuori. Nyt harjoittelen, teen toistoja ja nyt tuntuu tosi hyvältä.

Mikko Keskisipilä toteaa tyytyväisenä, että Sihvonen on erittäin nopeasti porukkaan sopeutunut.

-Asiaa auttaa sekin, että moni pelaaja on hänelle tuttu entuudestaan. Uskon, että tulevalla kaudella Ville tulee pelaamaan uransa parasta lentistä, valmentaja toteaa.

-Kyllä, noin puoli joukkueellista on minulle tuttuja, Sihvonen toteaa.

-Harjoituksissa on ollut hyvä ilmapiiri, rento meininki, hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki hyvällä tasolla, hän jatkaa.

Tiikereillä on nyt 14 pelaajasopimusta. Ensimmäinen ”harjoituspeli” on 20 elokuuta, Tiikerit vastaan Tiikerit. Kyyjärvi pelaa venetsialaislauantaina Kokkolassa. Kiuruvedellä pelataan Savo-Tiikerit 19 syyskuuta. Sitä seuraavalla viikolla vastassa on Etta, tiistaina Kokkolassa ja torstaina Oulussa.

Alustavan ohjelman mukaan Tiikereiden liigakausi alkaa kotipelillä Vammalan Lentopalloa vastaan 1 lokakuuta. Tämä siis alustavaa tietoa.

Ville Sihvonen:

2014-15: Kuortane (I)

2015-16: Kuortane (I)

2016-17: Loimu = 30 liigaottelua ja 3 liigakarsintaottelua

2017-18: Loimu = 26 liigaottelua ja 3 playoffottelua

2018-19: Loimu = 24 liigaottelua

Liigapelejä yhteensä 83, joista 3 playoffia.


   
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Toukokuu   »
Kategoriat