Tiikerit jatkaa toimintaansa normaalisti
Kokkolan TiikeritJulkaistu: 14.01.2022 15.51

Tiikerit jatkaa toimintaansa normaalisti

Viimepäivinä julkisuudessa on kirjoitettu paljon Tiikereiden haastavasta taloustilanteesta. Esiin on nostettu myös uhka seuran hakemiseksi konkurssiin.

Johtokunnan puolesta voin todeta, että velkojiin on olemassa hyvät neuvotteluyhteydet ja seuralla on olemassa suunnitelma taloustilanteen parantamiseksi.

Teemme töitä sen eteen, että konkurssiuhkaa ei tarvitse laittaa käytäntöön seuran osalta. Koronatilanne tuo edelleen omat haasteensa, sillä emme voi toistaiseksi ottaa yleisöä kotiotteluihin.

Jokaisella pilvellä on kuitenkin hopeareunus. Tämän viikon uutisointi on saanut kannattajamme ja yrityskumppanimme puhaltamaan entistä enemmän yhteen hiileen. Johtokunnalla, kannattajilla ja kumppaneilla on yhteinen tahtotila siitä, että Tiikerit selviää tästä taloushaasteesta ja pystyy jatkamaan toimintaansa normaalisti kohti kevään isoja pelejä.

Tästä konkreettinen todiste on se, että laskutusmäärämme tällä viikolla on noussut yli viisinumeroiseksi summaksi tukilippukampanjan ja yhteistyökumppanien tuen avulla. Tästä haluan lausua todella suuren kiitoksen kaikille tukijoille, jotka ovat tähän mennessä lähteneet mukaan.

Vetoankin vielä teihin lukiojihin, nyt jos koskaan on hyvä hetki tukea Tiikereitä, jos vielä et ole lähtenyt mukaan!

Voit osallistua yksityishenkilönä tukilippukampanjaan tai yrityksesi voi tehdä markkinointiyhteistyötä kanssamme.

Loppuun totean vielä, että Tiikerit jatkaa toimintaansa normaalisti. Johtokunta, toimihenkilöt ja yrityskumppanit tekevät taustalla valtavasti työtä sen eteen, jotta joukkue ja staff voivat keskittyä rauhassa urheilulliseen puoleen.

Urheilullisestihan Tiikereillä menee vallan mainiosti. Sarjataulukossa Tiikerit on tällä hetkellä neljäntenä! Antti Leppälä valittiin yleisön äänestyksellä syyskauden tähdistökentälliseen. Oskari Keskinen valittiin kuukauden tekijäksi joulukuussa. Joulukuun tähdistökentällisessä oli kolme Tiikeriä, passari Joska Försti, hakkuri Oskari Keskinen sekä kapteeni Leppälä. Edessä siintää Finnish Teknikum Cupin (Suomen Cupin) lopputurnaus neljän parhaan joukossa. Kotimainen nuori joukkue on näyttänyt kyntensä ja isot pelit on vielä tulossa.

Johtokunnan puolesta,

Sami Hänninen
Puheenjohtaja

Lisätietoa tukilippukampanjasta: https://www.liigatiikerit.fi/uutiset/3299/tue-tiik...

Yhteystiedot yritysyhteistyöstä kiinnostuneille: https://www.liigatiikerit.fi/seura/91/yhteistyo-ku...