Tukilippukampanja jatkuu!
Kokkolan TiikeritJulkaistu: 22.01.2022 15.38

Tukilippukampanja jatkuu!


Vallitsevasta tilanteesta johtuen kokoontumisrajoitukset jatkuvat ja kotiottelut pelataan edelleen ilman yleisöä. Tilanne harmittaa pelaajia ja seuratoimijoita sekä vaikuttaa seuran talouteen. Mikäli haluat tukea seuraa voit ostaa tukilipun lauantaina 29.1. pelattavaan otteluun, jossa vastassa on Hurrikaani-Loimaa. Samalla tuet myös Tiikereiden upeaa Teknikum Cup / Suomen Cup viikonloppua, jossa Tiikerit taistelevat finaalissa Savo Volleytä vastaan 22.1. klo 18.00, ottelu näkyy Yle TV2.

Edellinen tukilippukampanja oli valtava menestys ja kotikatsomo täynnä tukilippuja kannustaa varmasti myös joukkuetta eteenpäin!


10 € saat nimesi tulostettuna katsomoon sekä maininnan Tiikereiden Instagramiin, Facebookiin ja nettisivuille.


50 € saat nimesi LED-taululle, tulostettuna katsomoon sekä maininnan Tiikereiden Instagramiin, Facebookiin ja nettisivuille. Tämän lisäksi voit noutaa toimistolta pelaajien nimikirjoituksilla varustetun kortin, sekä kahvi- ja makkaralipun tulevia kotiotteluita varten.


Ohjeet tukilipun hankkimiseen:
Maksu suoritetaan Kokkolan Tiikereiden tilille,
Tilinumero: FI05 5162 5910 7509 28
Suoritettuasi maksun lähetä meille yksityisviesti (Facebook tai Instagram), jossa on nimesi ja summa, jolla osallistuit. Jos et halua nimeäsi näkyville tai sinulla on muita erityistoiveita niin ilmoitathan niistä samalla.

Mikäli et käytä sosiaalista mediaa, voit ilmoittaa osallistumisesi toimisto @ liigatiikerit.fi tai käymällä toimistossa. Summan voit myös maksaa Tiikeritoimistolle toimiston aukioloaikana. Mikäli haluat nimesi mukaan LED-tauluun, tulee siitä olla tieto Tiikereille lähetettynä viestillä / sähköpostilla Pe 28.1. klo 16.00 mennessä!

Haasta myös kaverisi mukaan!

Kiitos kaikille mukaan lähtijöille jo etukäteen!