Koe uudestaan kevään 2013 mestaruusottelu - Mukana myös Lelun ja Tommin terveiset
Kokkolan TiikeritJulkaistu: 08.04.2022 09.09

Koe uudestaan kevään 2013 mestaruusottelu - Mukana myös Lelun ja Tommin terveiset

HUOM! Linkki sriimauspalveluun ja maksutavat julkaistaan perjantaina 15.4.2022!

Ne huikeat hetket voit nyt elää uudestaan. Se tunnelma, se fiilis. Se kuudes finaali, jossa Tiikereiden ensimmäinen SM-kulta ratkesi.

Tuon ottelun voit nyt kokea uudestaan, maustettuna palkintojenjaolla sekä videotervehdyksen Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivulta ja valmentaja Tommi Tiilikaiselta.

Ylpeänä juuristamme ja kunnioittaaksemme Tiikereiden pitkää taivalta mestaruusliigassa haluamme tuoda ensimmäisen mestaruusvuoden tunnelmat keväältä 2013 kotikatsomoihin.

Tiikerikannattajien on mahdollista nauttia mestaruusjuhlan tunnelmat kotikatsomoista lunastamalla katseluoikeus ensimmäisen mestaruuden ratkaisseeseen loppuotteluun 20 euron hintaan. Katseluoikeus on lunastettavissa 15.4 alkaen.

Mestaruuden ratkaisseessa ottelussa tunnelma oli ainutkertainen. Kokkolan jäähallissa oli yli 4200 katsojaa.

Kun lunastat katseluoikeuden, tuet samalla Tiikereiden toimintaa.

-Haastamme mukaan kaikki ne paikallaolleet, jotka olivat historiallista tapahtumaa todistamassa, Tiikereiden Sami Hänninen ja Lauri Heikkilä toteavat.

-Nyt on loistava mahdollisuus elää uudestaan ne hienot hetket.

Esimerkiksi pääsiäisviikonloppuna on vapaa-aikaa ja hieno tilaisuus rentoutua ja nauttia hienosta tapahtumasta.

Vuosina 2011-2022 Tiikerit ovat kantaneet ylpeydellä kotikaupunkinsa ja Keskipohjalaisen lentopalloilun viittaa harteillaan niin kotimaassa kuin myös Euroopassa.

Yhteistyökumppanimme ovat saaneet näkyvyyttä kansallisesti ja globaalisti.

Kausien 2011-2022 aikana Tiikerit ovat pelanneet yli 160 runkosarjan kotipeliä, 37 pudotuspelien kotipeliä ja 10 Euro-cupien kotipeliä.

Voit ostaa katseluoikeuden alla olevan linkin kautta 20€ hintaan ja tuet samalla Tiikereiden toimintaa! Katseluoikeus voimassa kesäkuun loppuun saakka.

https://liigatiikerit.eventiolive.fi

Tilauksessa voimassa yleisimmät maksutavat.