Puheenjohtajan palsta: Tiikerit tarvitsee sinua!
Kokkolan TiikeritJulkaistu: 08.04.2022 10.14

Puheenjohtajan palsta: Tiikerit tarvitsee sinua!

Puheenjohtajan palsta - julkaistu Kokkolan Tiikereiden kausijulkaisussa 31.3.2022

Kolmas koronan kurittama kausi on Kokkolan Tiikereiden osalta päättynyt. Päävalmentaja Mikko Keskisipilän johdolla kausi on sujunut jälleen pelillisesti hyvin. On voitettu kertaalleen kaikki mestaruusliigajoukkueet ja erilaisia valintoja mm. kuukauden tähdistöön on osunut mukavasti Tiikereiden joukkueelle. Viimekauden huipentuminen pronssiin loi nostetta jälleen Kokkolaan lentopallon osalta. Pronssi sai vielä jatkoa Suomen Cupin hopealla! Valitettavasti koronapandemia vaikutti vielä kaudella 2021-2022 Tiikereiden ottelutapahtumiin. Ensin mentiin hallille rajoitusten kanssa, välillä koronapassilla ja jonkin aikaa ovet olivat kokonaan yleisöltä säpissä.

Usko tekemiseen ei kuitenkaan ole missään vaiheessa loppunut. Tuleva kausi 2022-2023 on varmasti jälleen piirun verran tätä kautta rauhallisempi ja yleisöä voi jälleen houkutella kasvavissa määrin Hollihaan lehtereille kotipelejä seuraamaan.

Tiikereiden toiminnan peruskivi on toimintaa pyörittävät vapaaehtoistoimijat. Vapaehtoisia on mukana monessa, esimerkiksi lipunmyynnissä, kahvioissa, faniclubissa, pelisalin rakentamisessa, tilastoinnissa, toimitsijoina, viestinnässä, toimisto-kahviossa, varainhankinnassa, johtokunnassa ja monessa muussa! Ilman tätä porukkaa Tiikereiden toiminta olisi käytännössä mahdotonta. Suuri kiitos siitä kaikille mukanaoleville!

Kuitenkin matkan varrella myös Tiikereiden talkooporukka on pinenentynyt. Osalle on tullut muita harrastuksia ja osa on jäänyt pois ikääntymisen myötä. Nyt haastankin juuri sinut mukaan Tiikereiden toimintaan. Tarvitsemme uusia tekijöitä esimerkiksi johtokunnan jäseniksi ja oikeastaan kaikenlaisiin tehtäviin. Sopiva rooli löydetään sinulle kiinnostuksesi ja osaamisesi myötä.

Ole rohkeasti yhteydessä Tiikereihin, jos voisit tulevalla kaudella antaa panoksesi toimintaan. Myös mukana olevat voivat kysyä sopivaa tuttua henkilöä mukaan, verkostot toimivat yleensä parhaiten myös vapaaehtoistoimijoiden etsinnässä. Ja älä huolestu, alkuun ei tarvitse sitoutua muuta kuin juuri sen verran, kuin pystyt olemaan mukana. Mutta varoituksena voitaneen todeta, että Tiikereiden talkootoiminta voi olla yllättävän koukuttavaa!

Palkintona panoksestasi pääset näkemään mitä pääsarjatason huippu-urheilu pitää sisällään, ja ennenkaikkea pääset jakamaan hauskoja ja mieleenpainuvia hetkiä Suomen parhaiden talkoolaisten kanssa!

Sami Hänninen
Puheenjohtaja
Kokkolan Tiikerit

Kokkolan Tiikereiden kausijulkaisu 2021-2022 on luettavissa kokonaisuudessaan täällä: https://issuu.com/kokkolantiikerit/docs/tiikerit_1_2022_hres